Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στην επίσημη παρουσίαση του ράλλυ Ακρόπολις που επιστρέφει και πάλι στη χώρα μας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δήλωσε τα εξής:

«Δύο χρόνια εργαζόμαστε εντατικά μαζί με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τον Αθλητισμό.

Η εξωστρέφεια της χώρας μας σχετίζεται με αρκετές αθλητικές δραστηριότητες όπως το ράλλυ Ακρόπολις που θα δώσει την έναρξη στην μετά COVID εποχή.

Μέσα από την ανάπτυξη μέσα από την προβολή, μέσα από τον τουρισμό πετυχαίνουμε να φέρουμε πόρους και μια επανεκκίνηση της χώρας μας.»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην οδική ασφάλεια και τονίζει πως έχει μεγάλη σημασία η προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε κορυφαίο παγκόσμιο επίπεδο, καθώς οι χώρες που προάγουν το μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι αυτές που έχουν και τα χαμηλότερα ποσοστά στα τροχαία ατυχήματα.

Όσο αφορά την διοργάνωση η Περιφέρεια Αττικής θα συνδράμει με όλες τις τις δυνάμεις και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές στην Αττική που θα αποτελούν τη βάση της διεξαγωγής της διοργάνωσης και ειδικά στην έκπληξη που επιφυλάσσει το φετινό ράλι Ακρόπολις με τη διεξαγωγή της υπέρ ειδικής διαδρομής στο Σύνταγμα και σε δρόμους αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής όπως η Βασιλίσσης Αμαλίας που ξεκινάει η ειδική διαδρομή στις 9 Σεπτέμβρη.

Στην παρουσίαση έδωσε το παρών και ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας του Περιφερειάρχη Αττικής Κίμων Λογοθέτης οπου με εντολή του Περιφερειάρχη θα αναλάβει το γενικό συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής).