Ενώπιον της αξιωματική αντιπολίτευση και της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε εχθές ο Γραμματέας της Ενωσης Εκπαιδευτών Οδήγησης Κίμωνας Λογοθέτης και μέλη του προεδρείου της Ενωσης. Ο Τομεάρχης Μεταφορων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής Βουλευτή Σερρών, ο Βουλευτής Αττικής κ. Βλαχος Γεώργιος αλλα και η Περιφερειακή Συμβουλος Βόρειου Τομέα κ. Βρυνα Φωτεινή,διαθετοντας γρήγορα αντανακλαστικα ανταποκριθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Ενωσης Εκπαιδευτών Οδήγησης Αθήνας .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε, ο τομέας Μεταφορών, η Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά και οι Περιφεριακοι σύμβουλοι του κόμματος που ηγείται της αξιωματικής αντιπολίτευσης Και χτίστηκε μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης.

Μάλιστα αυτή η σχέση «επικυρώθηκε» άμεσα αφού κατατέθηκε την ίδια στιγμή μάλιστα, επερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων, από την αξιωματική αντιπολίτευση, απευθυνόμενη στον Υπουργό Μεταφορων κ Σπιρτζη Χρήστο
Με τα εξής 2 υπό ερωτήματα :

1. Για ποιο λόγο, κρατάτε σε ομηρία 50.000 περίπου πολίτες και δεν έχετε προβεί σε καμία απολύτως λύση για ένα πρόβλημα που εσείς δημιουργήσατε και το οποίο είναι  ήδη γνωστό από το 2016;

2. Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα που έχετε εκπονήσει, αναφορικά με την έναρξη του νέου συστήματος εξετάσεως για τους υποψήφιους οδηγούς;Η απάντηση του κ. Υπουργου φυσικά και αναμένεται.

Και φυσικά ευχαριστώ θερμά, τον Τομεάρχη Μεταφορων αλλά και τους Βουλευτές και Περιφερειακους συμβούλους, που με εμπιστεύτηκαν προσωπικά, αλλά και όλη την Ένωση, και ειμαι σίγουρος ότι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης θα συνεχιστεί και θα διασφαλίσει το μέλλον ενός ολοκληρωμένου συστήματος εκπαίδευσης και εξέτασης υποψηφίων Οδηγών στην χώρα μας.