Κίμωνας Λογοθέτης
Κίμωνας ΛογοθέτηςΕκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών

Ο Κίμων Λογοθέτης του Φραγκίσκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Από το 2004 είναι κάτοχος άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών και ιδρύει την πρώτη σχολή οδηγών της BALKO σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών Μπότσικα Ανδρέα. Τα επόμενα χρόνια η BALKO ιδρύει υποκαταστήματα και αναπτύσσεται αναβαθμίζοντας τη ποιότητα της εκπαίδευσης των υποψηφίων οδηγών.

Ο Κίμων Λογοθέτης είναι εκπαιδευτής της σχολής οδηγών BALKO και δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση των επαγγελματίων οδηγών, φορτηγών και λεωφορείων. Είναι διευθυντής σπουδών του κέντρου θεωρητικής εκπαίδευσης της BALKO. Παράλληλα είναι διευθυντής σπουδών και εκπαιδευτής της σχολής πιστοποίησης επαγγελματικής ικανότητας της BALKO, έχοντας εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει τους περισσότερους επαγγελματίες οδηγούς στην Αθήνα.

Έχει εκπαιδεύσει μαζί με τον Ανδρέα Μπότσικα τους οδηγούς των μεγαλύτερων Ελληνικών εταιρειών όπως τους οδηγούς των Ε.Λ.Τ.Α, της Δ.Ε.Λ.Τ.Α, της DELIFRANCE, της ΚΟΠΕΡ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ, της ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.Π.Ε, των δήμων Δάφνης-Υμηττού-Αγ. Αναργύρων- Αγ. Βαρβάρας, δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης – Νέας Σμύρνης, Ε.Π.Α Αττικής, δήμου Ασπροπύργου, Πετρούπολης, τους άριστους οδηγούς των διώροφων τουριστικών λεωφορείων CITYCITING της Αθήνας και πολλών άλλων τουριστικών και μεταφορικών εταιρειών της Αττικής, αλλά και ιδιωτών μεταφορέων.

Τέλος έχει προσφέρει εθελοντική δράση σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αττικής μαζί με το εκπαιδευτικό του team, παραδίδοντας μαθήματα.